Слънчеви очила с огледално покритие :
ZEISS DuraVision® Mirror

Израз на моден усет и удобно допълнение.

Стъкла за слънчеви очила с огледално покритие – за кого са предназначени?

Те Ви помагат да създадете уникален облик и са не само модерни, но и напълно функционални: стъклата за слънчеви очила с покритие ZEISS DuraVision Mirror осигуряват кристално ясна видимост със значително понижени отражения. Това подобрява зрителния комфорт както при изключителни условия на осветеност, например високо в планината или в снега, така и на плажа, в парка или докато пазарувате или спортувате. Две специални покрития правят това възможно: покритие против отражения на задната повърхност на стъклото и огледално покритие отпред. Стъклата за слънчеви очила DuraVision® Mirror също така отблъскват замърсяванията и са много лесни за почистване.

Нашият моден съвет: огледалните покрития покрития се предлагат в осем различни вълнуващи цвята за гарантиране на великолепни резултати – от червено до зелено и синьо, както и сребристо и златисто. А стъклата с огледално покритие подхождат отлично на метални рамки с всякаква форма, но са чудесни и за рамки „панто“.

Внимание, шофьори: не всички затъмнявания са подходящи за шофиране.
Независимо какви са зрителните Ви потребности, консултирайте се с Вашия оптик, за да намерите подходящо за вас затъмняване. И, разбира се, стъклата за слънчеви очила с покритие ZEISS DuraVision Mirror осигуряват 100% защита срещу UVA и UVB лъчение.

Цветове DuraVision® Mirror

Покритието ZEISS DuraVision Mirror се предлага в осем различни цвята.

Свързани продукти

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас