Предизвикайте границите на въображението си - близък план на синя очна ябълка в тъмното.

Предизвикайте границите на въображението си

ZEISS България

По-добро зрение

От прецизните проверки на зрението до лещите за очила, ZEISS предлага уникална комбинация от офталмологичен и оптичен експертен опит.

Диагностициране и лечение

ZEISS оформя прогреса в медицината и подобрява качеството на живот на своите клиенти чрез офталмологични и микрохирургични продукти и решения.

Решения за производители на чипове

Повече от 50 години ZEISS създава технологиите на утрешния ден с оборудване за производство на полупроводници и е двигател на глобалната дигитализация.

В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Микро- и наноструктури

С оптичните, електронните/йонните и рентгеновите микроскопи на ZEISS можете да визуализирате най-малките структури и най-бързите процеси.

Фотография и филми

Любителите на фотографията разчитат на обективите на ZEISS, за да уловят незабравими моменти. Обективите ZEISS са присъствали на кацането на Луната.

Фотография и филми

Много значими филми са заснети с ZEISS обективи. Специално разработени да покрият широк спектър от нужди, те печелят хората с отличното си качество.

Наблюдение и изживяване

Лов Наблюдение на природата

Наблюдение и изживяване

Оптическите прицели и устройсвата за топлинно възпроизвеждане на образи от ZEISS помагат на ловците надеждно да улучват целта във всяка ситуация, за да могат да изпълняват задълженията си.

Създаване на виртуални светове

Симулационните приложения ZEISS VELVET SIM проектори създават реалистично впечатление за виртуална реалност. В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Създаване на виртуални светове

ZEISS е доставчик на цялостни системи за съвременни планетариуми. В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Производство и разработки

Спектрометричните решения и компоненти на ZEISS са перфектно адаптирани, за да придадат стойност на контрола на процесите чрез ефективност, качество и стабилност. В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Производство и разработки

Експертният опит на ZEISS го прави надежден партньор в разработването, конструирането и производството на прецизни компоненти, оптични модули и системи. В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Разработване на софтуерни решения

Със значителен експертен опит в сектора на високите технологии и гъвкави методи на работа ZEISS разработва персонализирани дигитални и софтуерни решения, които определят облика на пазара. В момента продуктите не се предлагат във Вашата държава. Ако се интересувате от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

ZEISS България

За нас

ZEISS е световен лидер в областта на оптиката и оптоелектрониката със солидно присъствие в България от края на 60-те години на миналия век. Със своя екип, ZEISS е устойчиво позициониран на пазара и обслужва клиенти във всички региони на страната. ZEISS е предпочитан партньор в сферите на полупроводниковите технологии, автомобилостроенето, машинното производство и инженерство, биомедицинските изследвания и медицината, както и е водещ производител на лещи за очила, оптични елементи за фотоапарати и камери, бинокли, ловна и хоби оптика.

Българският офис на ZEISS осъществява продажби, сервиз и обучения в секторите Индустриална метрология и осигуряване на качеството, Микроскопия и Медицинска техника. Със своята дългогодишна експертиза в тези области, ZEISS България подкрепя и съветва клиентите за правилния избор и поддръжка на различните системи и технологии.