Диоптрични стъкла за слънчеви очила за спорт

Защитавайте очите си, като същевременно се наслаждавате на ясно зрение до края на стъклото.

Какво могат да правят спортните очила?

Ако искате да се наслаждавате на безупречно зрение, докато спортувате, ви трябват очила, които отговарят на множество разнообразни изисквания. Стъклата за слънчеви очила за спорт ZEISS се леки и издръжливи, с наситеност на затъмняването над 80%, с възможност за покритие за защита срещу замърсявания и надрасквания, като се персонализират за очите Ви. Благодарение на технологията Cosmetic Edge® тези тънки стъкла Виосигуряват ясно виждане в целия обем на стъклото дори ако носите силно изкривени стъкла с висок диоптър. Това гарантира цялостно безупречно зрение и защитава очите Виот замърсявания, слънчева светлина или миниатюрните прахови частици във въздуха. Независимо дали карате велосипед, бягате, или участвате във водни спортове, тенис, футбол, или голф.

Допълнително: спортните очила ZEISS се предлагат и с еднофокусни или прогресивни стъкла.

Как работи технологията Cosmetic Edge®?

Кръгли. Квадратни. Спортни. Стилни. Производството на обгръщащо диоптрично стъкла с голяма базова кривина е уникално предизвикателство. То трябва да е възможно най-тънко, дори в периферните области, като все пак оптимално коригира визуалните дефекти на носещия го. С технологията Cosmetic Edge® от ZEISS можем да произвеждаме плоски стъкла с оптимална корекция на зрението дори ако имаме много голям диаметър на стъклото или силно обгръщащи рамки. Това са добри новини не само за любителите на спортните очила, но и за тези, които харесват модни слънчеви очила или носят очила по предписание и харесват начина, по който изглеждат обгръщащите очила!

С технологията Cosmetic Edge С технологията Cosmetic Edge
Без технологията Cosmetic Edge
С технологията Cosmetic Edge

Свързани продукти

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас