Еднофокусни диоптрични стъкла

От предложения на изгодни цени до най-новите технологии

Напълно ли сте доволни от очилата си? Независимо дали са Ви необходими стъкла за четене, или за гледане на големи разстояния, прецизно изработените еднофокусни стъкла са задължителни. ZEISS предлага четири равнища на качеството, които варират от традиционни сферични до персонализирани стъкла. Съвременната технология от ZEISS позволява производството на невероятно плоски и леки стъкла дори при висок диоптър. Заедно с Вашия оптик можете да персонализирате новите си стъкла според личните си предпочитания.

Предимства за вас

Еднофокусни стъкла, които отговарят на всякакви изисквания

  • Еднофокусните стъкла ZEISS се предлагат в четири категории на качеството с подчертан фокус върху зрителните Ви потребности.
  • Оптимизация на диоптъра на стъклото (също и за високи диоптри), лесни за носене комфортни очила за привлекателен външен вид.
  • Висока устойчивост на счупване, което ги прави идеални за спорт и за детски очила.
  • По-добро зрение нощем: можете също да поръчате прогресивни стъкла ZEISS с технология i.Scription® за дори по-добро възприемане на контраст и наситеност на цветовете.
  • Можете да изберете допълнителни покрития на стъклата и други характеристики, като висококачественото покритие DuraVision Platinum®, затъмнени стъкла или самозатъмняващи се фотосоларни стъкла с технология PhotoFusion®.

Коя качествена категория да изберете според ситуацията?

Ясно зрение, привлекателен външен вид и комфорт при носене

Еднофокусните стъкла имат само една диоптрична стойност. В зависимост от предписанията се предлагат различни материали за диоптрични стъкла, за да се гарантира избор от възможно най-тънките и най-леките.

ZEISS Single Vision Sph: традиционните стъкла

1// ZEISS Single Vision Sph

традиционните стъкла

ZEISS Single Vision Sph е сферично стъкло с точков фокус на образа. Периферното замъгляване може да се сведе до минимум за осигуряване на високо зрително качество. Предлагат се в органичен и минерален вариант като могат да се използват за високи и ниски диоптри под формата на очила за гледане надалеч или за четене. Съвременните производствени методи изработката производството на тези изключително леки стъкла. Органичните еднофокусни диоптрични стъкла могат да намалят теглото на очилата с до 40% в сравнение с тези с минерални стъкла.

ZEISS Single Vision AS: стъклата за по-добър външен вид

2// ZEISS Single Vision AS

стъклата за по-добър външен вид

Стъкла с голяма кривина – не, благодаря! Благодарение на тяхната асферична предна повърхност с ротационна симетрия стъклата ZEISS Single Vision AS се характеризират с ниска извитост и много добри свойства на образа. Те са особено подходящи за потребители с висок диоптър. Могат да се произвеждат стъкла, които са до 20% по-леки и по-тънки, при това със значително намалена извивка за привлекателен външен вид.

Портрет на бизнесмен, който шофира към офиса си

3// ZEISS Single Vision Superb

повече свобода за очите

Free-form технологията е вълшебната дума, която прави тези диоптрични стъкла толкова специални, а това ви осигурява кристално ясно зрение. Цялата повърхност на стъклото се оптимизира точка по точка, за да разчитате на оптимално зрение. Забравете за изкривяването в периферната област – то вече е в миналото! Всяко стъкло ZEISS Single Vision Superb се проектира и произвежда за всеки отделен потребител и според предписанията, като се отчитат показателите на късогледство/далекогледство, астигматизъм, ориентация на астигматизма, призматична корекция и основа на призмата. Като резултат получавате дори по-комфортна еднофокусна конструкция.

Интересни подаръци от ZEISS

4// ZEISS Single Vision Individual

за зрение по мярка

Възможно ли е допълнително персонализиране? Да. При стъклата ZEISS Single Vision Individual се отчитат дори повече от личните параметри на потребителя. Това се постига с технология на фронта на вълната, която позволява повърхността на стъклото да се оптимизира, за да ви осигурява превъзходно качество на зрението. Всички параметри, измерени от вашия оптик, се отчитат при производството на стъклото с. Стъклата ZEISS Single Vision Individual гарантират изключителна адаптация за носещия. Това е просто най-добрият начин за перфектна изработка изработка на диоптричните стъкла според потребностите на на всеки индивидуален потребител!

Ето как правим нашите стъкла по-тънки и по-леки

1.5

0%

1.5

0%

1.6

20%

1.6

20%

1.7

35%

1.67

40%

1.9

40%

1.74

50%
Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас