Кърпички за почистване на дисплеи на дигитални устроиства без спирт

Безопасни и ефективни – без риск от надрасквания, следи или статично електричество на повърхността.

Отпечатъците от пръсти и петната по смартфони, лаптопи, таблети или монитори са досадни, разсейващи и дори понякога възпрепятстват тяхната правилна употреба. . За съжаление агресивните почистващи средства със съдържание на спирт могат да са вредни за оптичните повърхности и дисплеи, а и много почистващи кърпички съдържат спирт.

Ние предлагаме специални почистващи кърпички без спирт за дисплеи и оптични повърхности. Те са с доказаното качество от ZEISS и са резултат на многогодишния ни опит в сферата на оптичните устройства. По този начин можете да премахвате отпечатъци от пръсти, частици прах и замърсявания бързо, ефективно и безопасно, като гарантирате ясна видимост на всички електронни устройства.

Предимства за вас

ZEISS кърпички за почистване на дисплей без спирт

Често дисплеите на нашите мобилни устройства, смартфони или таблети са видимо замърсени – което не е учудващо, тъй като ги използваме многократно през деня. Сензорният екран се управлява с пръсти, а замърсяванията в нашите чанти или джобове попадат върху екраните. Това не е много хигиенично. Досега нямаше практична алтернатива за почистване на повърхността на дисплея – освен забърсването му в панталон или тениска, което не е полезно за екрана ви.


Новите кърпички за почистване на дисплеи от ZEISS могат да помогнат. Благодарение на неабразивната им формула те са подходящи за всички оптични повърхности. Тези предварително навлажнени кърпички за еднократна употреба в индивидуална опаковка почистват дисплеите бързо и лесно без да оставят следи, замъглявания или драскотини. ZEISS следва препоръките на популярните производители на смартфони и таблети, които препоръчват използването на неагресивни почистващи препарати без съдържание на спирт заедно с мека кърпа.


Кърпичките за почистване на дисплей от ZEISS са идеални за употреба върху дисплеите на дигитални устройства като смартфони, таблети, LCD екрани, лаптопи и подобни устройства.

ZEISS кърпички за почистване на дисплей без спирт
Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас