Стъкла за очила ZEISS EnergizeMe

Освежете изморените си очи и предотвратете допълнително напрягане на очите.

Сега за първи път стъклата за очила ви помагат да освежите изморените от носенето на контактни лещи очи и да предотвратите допълнително напрягане на очите. Продължете активностите си след свалянето на контактните лещи с ZEISS EnergizeMe.

ZEISS EnergizeMe е резултат от много тестове на уникална технология за оптичен дизайн и висококачествено покритие, което помага на уморените очи да почиват и предпазват от натрупване на допълнителна умора от различните дигитални устройства.1)

Предимства за вас

ZEISS EnergizeMe: Новите стъкла за очила, специално създадени за хората с контактни лещи. Насладете се на освежаващо усещане след премахването на контактните лещи.

  • Спомага за отпускането на изморените очи.
  • Предотвратява допълнителното напрягане на очите
  • Ясно и остро зрение

9 от 10 участници в изпитването се чувстват освежени и изпитват намалено напрежение в очите от използването на дигитални устройства със стъкла ZEISS EnergizeMe1

За момента след като свалите контактните лещи!

Очите ви са изморени и раздразнени? Изпитвате дискомфорт от носенето на контактни лещи? Напрежение в очите от използването на дигитални устройства? – Със стъклата за очила ZEISS EnergizeMe можете да се наслаждавате на освежаващо усещане след премахването на контактните лещи.

Носенето на контактни лещи по-дълго от предписаното повишава дразненето на очите.
Носенето на контактни лещи по-дълго от предписаното повишава дразненето на очите. 2

Работата и игрите на компютри и други дигитални устройства, като смартфони и таблети, са се превърнали в ежедневна реалност за много хора. Но усиленото използване на устройства с екрани, особено ако носите контактни лещи продължително време, причинява още повече умора на очите – наричана също дискомфорт от носенето на контактни лещи и напрежение в очите от използването на дигитални устройства.2, 3

Повечето хора с контактни лещи обикновено преминават към очила, за да си починат след интензивно носене на контактни лещи. Но обикновените стъкла за очила не са създадени за осигуряване на необходимото равнище на освежаване за очите, за да могат хората с контактни лещи да продължат с ежедневието си.4

ZEISS разработи първото решение за диоптрични стъкла, което отговаря на потребностите на хората с контактни лещи.

88% от хората с очила, които прекарват повече от два часа на ден пред дигитални устройства, изпитват напрежение в очите от използването на дигитални устройства3)

ZEISS EnergizeMe се предлагат за всички възрастови групи:

ZEISS EnergizeMe Single Vision

ZEISS EnergizeMe Single Vision

ZEISS EnergizeMe Digital

ZEISS EnergizeMe Digital

ZEISS EnergizeMe Progressive

ZEISS EnergizeMe Progressive
ZEISS проведе изследвания съвместно с професионалисти в грижата за очите, за да открие решение за стъкла за очила, които отговарят на нуждите на хората с контактни лещи за по-добра грижа за здравето на очите.

ZEISS EnergizeMe, нов дизайн на стъклата, допълнен с иновативната технология ZEISS Digital Inside Technology и висококачественото покритие ZEISS DuraVision BlueProtect, специално създадено за хората с контактни лещи.

ZEISS проведе изследвания съвместно с професионалисти в грижата за очите, за да открие решение за стъкла за очила, които отговарят на нуждите на хората с контактни лещи за по-добра грижа за здравето на очите.

Ето как стъклата за ZEISS EnergizeMe подпомагат зрението ви

ZEISS EnergizeMe е комфортното решение за стъкла за очила за всеки, който носи контактни лещи повече от 3 – 5 дни в седмицата и иска да освежи изморените си очи.

1//

Дизайн на ZEISS EnergizeMe

ZEISS EnergizeMe Design

Специален дизайн, адаптиран към специфичните зрителни модели на хората с контактни лещи, който понижава напрежението в очите след премахване на контактните лещи.

ZEISS EnergizeMe Design
  • Широка и релаксираща видимост

94% от участниците в изпитването имат много добро широко зрително поле.1)

2//

ZEISS Digital Inside Technology

ZEISS Digital Inside Technology

Тази иновативна технология е разработена специално за оптимизиране на дизайна на стъклата за разстояния на четене за обичайните печатни издания (38 cm) и за дигиталните устройства (35 cm), което спомага за избягването на допълнителното напрягане на очите

ZEISS Digital Inside Technology
  • Остро зрение без напрежение

93% от участниците в изпитването имат много добро остро зрение както с контактните си лещи.1)

3//

ZEISS DuraVision BlueProtect

ZEISS DuraVision BlueProtect

Това покритие, което се нанася от предната и от задната страна на стъклото, спомага за намаляването на възприеманото заслепяване и за предотвратяване на допълнителното напрежение в очите, причинено от синята светлина, излъчвана от сините екрани и изкуственото осветление.

ZEISS DuraVision BlueProtect
  • Намалява усещането за заслепяване и напрежение в очите

91% от участниците в изпитването усещат по-малко заслепяване от светлината, излъчвана от дигиталните устройства.1)

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас