Контактни лещи

Алтернативата на очилата

Винаги разполагате с алтернатива на диоптричните очила от ZEISS: контактни лещи. Разполагате с богат избор от контактни лещи за множество приложения и козметични нужди. Ежедневните контактни лещи са идеално решение, когато сте на почивка и искате да сте свободни и спокойни, а също така да дадете почивка на очилата си! Лесното използване и отличният комфорт при носене са решаващите фактори при носене на месечни лещи. Искате да промените цвета на очите си? Цветните месечни лещи ZEISS се предлагат с осем различни структури на ириса с един или три цвята. Цветните пигменти са вградени в полимерния материал.

Предимства

Направете своя избор!

  • В ситуациите, в които очилата са пречка, контактните лещи са първият избор: ежедневни или месечни според нуждите ви.
  • Контактните лещи водят само до леко увеличаване или смаляване на размера на образа.
  • Носещият ги има ясно периферно зрение, което не се нарушава от краищата на очилата.
  • Контактните лещи не се замъгляват.
  • Разполагате с богат избор от контактни лещи ZEISS за множество приложения и козметични нужди.

Контактни лещи: за кого са предназначени?

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Ежедневни – нови лещи всеки ден

ZEISS Contact Day 1 Easy Wear

Ежедневните лещи са гъвкавото решение, ако искате да носите контактни лещи. С ZEISS Contact Day 1 разполагате с нови, чисти контактни лещи за сферична корекция всеки ден. Те не са дългосрочно решение, но ще ви осигурят изключителен комфорт при носене и отлично зрение за кратък период, докато сте на почивка например, или за специални приложения на работа, когато замъгляването на стъклата може да причини проблеми. Всичко това без необходимост от грижи за лещите.

ZEISS Contact Day 1 се характеризират с асферична предна и задна повърхност и много тънка конструкция на ръбовете, която осигурява много добро центриране. Конструкцията и свойствата на материала гарантират лесно използване, което ги прави перфектен избор на контактни лещи за периодично носене или за тези, които слагат лещи за първи път, след малко тренировки.

Месечни – 30 дни комфорт и отлично качество на зрението

ZEISS Contact Day 30 Air, с висока биосъвместимост, сферични или торични

От ранна утрин до късна вечер контактните лещи Day 30 осигуряват превъзходен комфорт при носене и отлично качество на зрението. Предлагат се различни продукти:

  1. "spheric" като стандартни лещи с богат избор от параметри за ежедневна употреба.
  2. "compatic" от специален биосъвместим материал, който свързва водата и има свойства за устойчивост на натрупвания за дългосрочна поносимост и изключителен комфорт при носене, дори в климатизирани помещения.
  3. "air" осигуряват съвършен комфорт при носене благодарение на балансираните свойства на материала (модулус 0,42 и Dk/t 76). Високото съдържание на вода осигурява нисък модулус и добри овлажняващи свойства. Материалът силикон-хидрогел, използван в air, осигурява много добро снабдяване на окото с кислород, което го прави идеален за ситуации, при които са необходими по-високи нива на кислород, например при спортни занимания или по-продължително носене.
  4. "toric" са торични лещи за коригиране на астигматизъм.

Искате повече цвят в живота си?

ZEISS Contact Day 30 Easy Wear

Много хора мечтаят да имат очи с друг цвят. Вече е лесно с оцветените месечни лещи от ZEISS. Те се предлагат с осем различни структури на ириса с един или три цвята. Цветните пигменти са вградени в полимерния материал.

Идеално съответствие: ZEISS All-in-one ADVANCE, изключително съвместим и ефективен почистващ разтвор от ZEISS за всички меки контактни лещи.

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас