По-бързо изсветляване. По-бързо затъмняване.

Стъкла ZEISS PhotoFusion X.

Диоптрични стъкла за незабравими моменти и оптимално зрение

ZEISS предлага широк избор от продукти, които варират от традиционни сферични до персонализирани стъкла.

От навършването на около 30 години окото започва да губи способността си да се нагажда. Това често остава незабелязано. В тази ситуация дигиталните стъкла от ZEISS могат да спомогнат за намаляването на напрежението в очите.

Прогресивните стъкла трябва да са съобразени точно с Вас и зрителните Ви навици. Портфолиото прогресивни стъкла ZEISS предлага четири равнища на ефективност и седем технологии, някои от които са първи по рода си.

Живеем в забързан свят, в постоянна връзка с хора, информация и неща, както онлайн, така и офлайн. Очите ни са приковани към дигиталните устройства, дори когато сме в движение. Този забързан начин на живот често води до напрежение в очите.

Има нещо пленително в шофирането. Обаче много хора все още се чувстват несигурни и не получават достатъчно помощ от очилата си при сложни условия – например по време на буря, през нощта или на развиделяване или смрачаване.

Когато прекарвате по-голямата част от деня пред екран, това може да доведе до болки във врата, гъба и раменете. Това често се дължи на носенето на неподходящ тип очила.

Обгръщащите стъкла, които защитават окото от прах, замърсявания, слънчева светлина и дребни камъчета във въздуха, са оптично предизвикателство, особено в периферните зони. Не и за ZEISS.

Първите стъкла за очила, направени за освежаване на зрението след използване на контактни лещи.

Покритията превръщат органичните стъкла в ежедневни шедьоври: те ги заздравяват, улесняват почистването, предпазват от отражения и защитават.

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас