Целодневен зрителен комфорт за динамичен и съвременен начин на живот.

ZEISS SmartLife лещи за очила.

Диоптрични стъкла за незабравими моменти и оптимално зрение

ZEISS предлага широк избор от продукти, които варират от традиционни сферични до персонализирани стъкла.

Прогресивните стъкла трябва да са съобразени точно с Вас и зрителните Ви навици. Портфолиото прогресивни стъкла ZEISS предлага четири равнища на ефективност и седем технологии, някои от които са първи по рода си.

От навършването на около 30 години окото започва да губи способността си да се нагажда. Това често остава незабелязано. В тази ситуация дигиталните стъкла от ZEISS могат да спомогнат за намаляването на напрежението в очите.

Има нещо пленително в шофирането. Обаче много хора все още се чувстват несигурни и не получават достатъчно помощ от очилата си при сложни условия – например по време на буря, през нощта или на развиделяване или смрачаване.

Когато прекарвате по-голямата част от деня пред екран, това може да доведе до болки във врата, гъба и раменете. Това често се дължи на носенето на неподходящ тип очила.

Обгръщащите стъкла, които защитават окото от прах, замърсявания, слънчева светлина и дребни камъчета във въздуха, са оптично предизвикателство, особено в периферните зони. Не и за ZEISS.

Първите стъкла за очила, направени за освежаване на зрението след използване на контактни лещи.

Покритията превръщат органичните стъкла в ежедневни шедьоври: те ги заздравяват, улесняват почистването, предпазват от отражения и защитават.

Моят зрителен профил Определете сега какви са Вашите зрителни навици и открийте уникалното индивидуализирано решение под формата на стъкла.
намерете Вашата ZEISS оптика в близост до вас