Моят ZEISS профил на зрението –
един напълно различен тест на зрението

Определете Вашите персонални зрителни навици и открийте Вашият индивидуален дизайн на ZEISS лещи

Моят ZEISS профил на зрението ще Ви посочи какви предизвикателства срещат Вашите очи в ежедневието и кои ZEISS диоптрични и контактни лещи могат да Ви помогнат да ги преодолеете

Информацията, която Вие предоставите начина Ви на живот чрез профилът на Вашето зрение ще подпомогне очният специалист да Ви даде най-добрите съвети по време на посещението Ви в оптиката. В допълнение към резултатите от очния преглед това ще помогне да получите най-доброто решение за Вашето зрение специално адаптирано към Вашия начин на живот и зрителни навици.

Нашите очи не са създадени за модерния свят

Различни са причините защо информацията за Вашия начин на живот и зрителни навици са много важни за вашия ZEISS очен специалист.

В последните години появата на нови технологии и дигитални устройства промени нашето ежедневие и работни процеси драматично. Средно ние прекарваме по пет часа на ден гледайки смартфона си, таблета или телевизора. Ние се взираме в телефона си поне по 80 пъти всеки ден. И тези тенденции стават все по-силни.

Шофирането също става все по-предизвикателно. Лошото време или слабата светлина са трудности, но заслепяването и все по-честата употреба на навигационни системи в автомобилите принуждават окото често да гледа наблизо и надалеч, както и да се фокусира постоянно върху малки дисплеи. Това изисква висока прецизност от очите ни, което много често резултира в умора след 30 годишна възраст.

Дали на работа или в нашия личен живот, тези технологични постижения не само революционизират начина по който живеем, но поставят очите ни в постоянен стрес у дома или на работното място.

Разкрийте Вашите индивидуални зрителни навици.

ZEISS са разработили ZEISS зрителен профил, който можете да използвате за да разберете Вашите зрителни навици на база:

  • Работна среда
  • Ежедневни активности
  • Дигитални активности
  • Мобилност
  • Забавления

Крайният резултат е Вашия Зрителен профил и препоръчана продукт от ZEISS, които са прецизно съобразени с Вашите персонални зрителни навици при това напълно безплатно и без какъвто и да е ангажимент от Ваша страна.

Вие можете да предоставите на Вашия ZEISS очен специалист личният Ви зрителен профил на хартия или чрез QR код. Тогава оптикът ще прегледа детайлно Вашето зрение и в комбинация с резултатите от зрителния Ви профил ще Ви предложи най-подходящия ZEISS продукт за Вашите потребности.

Моят ZEISS профил на зрение

Определете Вашите персонални зрителни навици и намерете най-подходящото решение