Продукти и услуги на ZEISS

Открийте нашите решения от света на оптиката.

Решенията на ZEISS допринасят за развитието на световната оптика и технологичния прогрес. С нашия стремеж към съвършенство създаваме ползи за клиентите и вдъхновяваме света да вижда нещата по различен начин. Ето общ преглед на нашето портфолио.

По-добро зрение - Грижа за зрението

По-добро зрение

Като един от водещите световни производители на стъкла за очила, ZEISS означава максимален визуален комфорт.

Фотография и филми

Фотография и филми

Впечатляващи произведения на фотографското и кинематографичното изкуство са създадени с обективи ZEISS от 1890 г. насам.

Наблюдение и преживяване – прицели за пушки, бинокли и оптични тръби

Наблюдение и изживяване

Първокласната оптика в прицели за пушки, бинокли и оптични тръби ни дава уникални моменти в природата.

Диагностиране и лечение - Медицинска технология

Диагностициране и лечение

Със своите продукти и решения за офталмологията, неврохирургията и хирургията в областта на УНГ, денталната медицина и онкологията, ZEISS помага за стимулирането на прогреса в медицината и съдейства на лекарите по цял свят при подобряване качеството на живот на техните пациенти.

Решения за производители на чипове - Технологии за производство на полупроводници
Решения за производители на чипове

Като технологичен лидер в областта на оборудването за производство на полупроводници, ZEISS позволява производството на все по-мощни, по-енергийно ефективни и по-икономични микрочипове и по този начин играе ключова роля в ерата на микроелектрониката.

Осигуряване на усъвършенствано индустриално качество - ZEISS Индустриална метрология
Осигуряване на усъвършенствано индустриално качество

ZEISS Индустриална метрология е водещ производител на многоизмерни метрологични решения като координатни измервателни машини, оптични и мултисензорни системи и метрологичен софтуер за автомобилостроенето, самолетостроенето, машиностроенето, производство на пластмаса и медицинска технология.

Микро- и наноструктури - микроскопи, образна диагностика, софтуер и микроскопски камери
Микро- и наноструктури

Като един от водещите световни производители на микроскопи, ZEISS спазва обещанието си да предоставя вдъхновяващи решения и услуги за естествените и материалните науки.

Производство и разработки

Производство и разработки

Нашите бизнес сфери ви предлагат технологично ноу-хау, експертизата на нашите инженери и производствен капацитет. Във всяка стъпка на процеса мислим за нашите клиенти.

Създаване на виртуални светове

Създаване на виртуални светове

ZEISS предлага разнообразни виртуални решения. Подгответе се да бъдете вдъхновени от нашите планетариуми, самолетни симулации и фотореалистични 3D модели.